SUROVINY

Oleje na vysmážanie – ktoré oleje majú vysoký bod dymu a sú stabilné pri vyšších teplotách? SUROVINY

Oleje na vysmážanie – ktoré oleje majú vysoký bod dymu a sú stabilné pri vyšších teplotách?

Objavte, ako vybrať najlepší olej na vysmážanie. Zistite, ktoré oleje sú ideálne na vysoké teploty, zdravé a chutné jedlá. Praktické tipy pre vašu kuc...
Denisa Neupauerová
0
Prehľad najdôležitejších korenín do každej kuchyne: Ako ich používať a skladovať? SUROVINY

Prehľad najdôležitejších korenín do každej kuchyne: Ako ich používať a skladovať?

Objavte, ako správne používať a skladovať koreniny, ktoré dodajú vašim jedlám dokonalú chuť a vôňu. Staňte sa majstrom vo varení s naším sprievodcom.
Denisa Neupauerová
0
Hurmikaki na tanieri: Objavte najlepšie recepty z exotického ovocia! SUROVINY

Hurmikaki na tanieri: Objavte najlepšie recepty z exotického ovocia!

Či už ho konzumujete čerstvé, pridávate do dezertov, alebo spracovávate do rôznych pokrmov, hurmikaki vás očarí. Čo s z neho pripraviť?
Monika Bajlová
0
Kombucha – ako si ju pripraviť a aké má benefity pre naše zdravie? SUROVINY

Kombucha – ako si ju pripraviť a aké má benefity pre naše zdravie?

Zistite, ako si doma pripraviť kombuchu a aké zdravotné výhody vám tento probiotický nápoj prinesie. Posilní trávenie, imunitu a detoxikuje telo.
Denisa Neupauerová
0
Zaujímavé fakty o ananáse: Tropický zázrak plný zdravia a histórie SUROVINY

Zaujímavé fakty o ananáse: Tropický zázrak plný zdravia a histórie

Objavte fascinujúce fakty o ananáse, jeho zdravotné výhody a použitie v kuchyni aj kozmetike. Zistite, prečo je tento tropický plod skutočným darom pr...
Denisa Neupauerová
0
Bedle na tanieri: Rôzne spôsoby prípravy a zaujímavé fakty o tejto chutnej hube SUROVINY

Bedle na tanieri: Rôzne spôsoby prípravy a zaujímavé fakty o tejto chutnej hube

Objavte kúzelný svet bedlí - od zberu po tanier. Inšpirujte sa lahodnými receptami a odhaľte prekvapivé fakty o tejto kráľovnej jesenných húb.
Denisa Neupauerová
0
STOP zmäknutým uhorkám. Takto predĺžite ich životnosť! SUROVINY

STOP zmäknutým uhorkám. Takto predĺžite ich životnosť!

Zistite, prečo sa uhorky rýchlo kazia a ako ich správne skladovať, aby ste si mohli dlhšie vychutnať ich čerstvosť a chrumkavosť. Tipy na predĺženie ž...
Denisa Neupauerová
0
Zachovajte čerstvosť húb až na 12 mesiacov: Účinné triky na mrazenie, sušenie a iné spôsoby SUROVINY

Zachovajte čerstvosť húb až na 12 mesiacov: Účinné triky na mrazenie, sušenie a iné spôsoby

Zistite, ako správne uchovať čerstvé huby až na 12 mesiacov pomocou metód ako mrazenie, sušenie, kvasenie a uloženie v oleji. V tomto článku vám ukáže...
Denisa Neupauerová
0
Ovsené vločky sú nutričné hodnotné: Urobte si z nich krémovú kašu, zdravé cookies aj hrnčekový koláč SUROVINY

Ovsené vločky sú nutričné hodnotné: Urobte si z nich krémovú kašu, zdravé cookies aj hrnčekový koláč

Ovsené vločky sú ideálne nielen na prípravu raňajkovej kaše a sladkých jedál. Upečte si z nich tiež cookies či zdravý koláč.
Michaela Krivdová
0
Cícer patrí k najzdravším strukovinám. Prečo z neho variť častejšie? SUROVINY

Cícer patrí k najzdravším strukovinám. Prečo z neho variť častejšie?

Cícer patrí k najzdravším strukovinám. A navyše je aj veľmi chutný a dá sa z neho pripraviť mnoho skvelých pokrmov. Prečo ho pridať do svojho jedálnič...
Redakcia
2

Z NÁŠHO YOUTUBE