SUROVINY

Balzamikový ocot: Ktorý je najlepší a ako ho použiť?
Objavte tajomstvá balzamikového octu – od jeho výroby a zdravotných benefitov až po využitie v kuchyni. Tipy na výber kvalitného octu a recepty!
Denisa Neupauerová
0

Kuracie mäso a jeho časti – ako spracovať stehná, chrbty, krídla či vnútornosti?
Kuracie mäso je univerzálne a chutné! Zistite, ktorá časť je najlepšia na varenie, pečenie či grilovanie a naučte sa tipy na jej dokonalú prípravu.
Denisa Neupauerová
0

Bulgur: Nutričné výhody a tipy na použitie v kuchyni
Chcete objaviť zdravšiu alternatívu k ryži? Bulgur je plný vlákniny, vitamínov a minerálov. Zistite, ako ho správne pripraviť a zaradiť do jedálnička!
Denisa Neupauerová
0

Je vo vašom jedálničku pšeno? Objavte jeho benefity a spôsoby prípravy
Objavte výživné benefity pšena, bezlepkovú obilninu, ktorá sa hodí do rôznych pokrmov. Naučte sa, ako ju pripraviť a zaradiť do svojho jedálnička.
Denisa Neupauerová
0

Kuskus v kuchyni: Ako ho pripraviť a využiť na maximum? Prečo sa ho oplatí konzumovať?
Objavte kuskus – chutnú a zdravú prílohu plnú vitamínov a minerálov. Naučte sa, ako ho správne pripraviť a zaradiť do jedálnička s lahodnými receptami...
Monika Bajlová
0

Tofu: Ako sa vyrába, aké má výživové benefity a ako ho chutne pripraviť?
Tofu je skvelý zdroj rastlinných bielkovín. Objavte jeho výživové benefity, rôzne druhy a tipy, ako ho využiť v kuchyni pre zdravé a chutné jedlá.
Denisa Neupauerová
0

Zemiakový vs. kukuričný škrob v kuchyni: Aké sú rozdiely? Aké ďalšie škroby možno používať?
Zistite, aký je rozdiel medzi zemiakovým a kukuričným škrobom a kedy použiť rôzne druhy škrobov na zahusťovanie alebo pečenie v kuchyni.
Denisa Neupauerová
0

Ako sa pripravuje tarhoňa? Takto ju zvládne uvariť každý!
Objavte, ako pripraviť dokonalú tarhoňu! Jednoduchý postup, tipy na vylepšenie a chutné kombinácie, ktoré si zamiluje celá rodina.
Denisa Neupauerová
0

Bataty v jedálničku – zdravotné benefity konzumácie a tipy na zaradenie do jedálnička
Zistite, prečo by bataty, známe aj ako sladké zemiaky, nemali chýbať vo vašom jedálničku. Objavte ich benefity, nutričné hodnoty a tipy na prípravu.
Denisa Neupauerová
0

Všetko o pohánke: Bezlepkový poklad plný výživy a zdravotných benefitov
Objavte, prečo je pohánka považovaná za superpotravinu. Zdravé recepty, benefity pre telo a tipy na prípravu, ktoré si zamilujete!
Denisa Neupauerová
0

Sójová omáčka – všetko, čo potrebujete vedieť o nenahraditeľnej ingrediencii ázijskej kuchyne
Zistite, ako sójová omáčka vylepší vaše jedlá. Objavte jej rôzne druhy, použitie v kuchyni a výhody pre zdravie. Ideálny sprievodca pre milovníkov chu...
Denisa Neupauerová
0

Stonkový zeler – aké obsahuje živiny a prečo a ako ho zaradiť do svojho jedálnička?
Objavte všetky výhody stonkového zeleru – detoxikáciu, znižovanie krvného tlaku, podporu trávenia a tipy na jeho využitie v zdravých receptoch.
Denisa Neupauerová
0

Tempeh – aké živiny a benefity pre zdravie ponúka a ako ho pripraviť?
Objavte výhody tempehu: zdravý fermentovaný produkt bohatý na bielkoviny, vlákninu a vitamíny. Zlepšite trávenie, imunitu a energiu každý deň.
Denisa Neupauerová
0

Oleje na vysmážanie – ktoré oleje majú vysoký bod dymu a sú stabilné pri vyšších teplotách?
Objavte, ako vybrať najlepší olej na vysmážanie. Zistite, ktoré oleje sú ideálne na vysoké teploty, zdravé a chutné jedlá. Praktické tipy pre vašu kuc...
Denisa Neupauerová
0

Prehľad najdôležitejších korenín do každej kuchyne: Ako ich používať a skladovať?
Objavte, ako správne používať a skladovať koreniny, ktoré dodajú vašim jedlám dokonalú chuť a vôňu. Staňte sa majstrom vo varení s naším sprievodcom.
Denisa Neupauerová
0

Hurmikaki na tanieri: Objavte najlepšie recepty z exotického ovocia!
Či už ho konzumujete čerstvé, pridávate do dezertov, alebo spracovávate do rôznych pokrmov, hurmikaki vás očarí. Čo s z neho pripraviť?
Monika Bajlová
0

Kombucha – ako si ju pripraviť a aké má benefity pre naše zdravie?
Zistite, ako si doma pripraviť kombuchu a aké zdravotné výhody vám tento probiotický nápoj prinesie. Posilní trávenie, imunitu a detoxikuje telo.
Denisa Neupauerová
0

Zaujímavé fakty o ananáse: Tropický zázrak plný zdravia a histórie
Objavte fascinujúce fakty o ananáse, jeho zdravotné výhody a použitie v kuchyni aj kozmetike. Zistite, prečo je tento tropický plod skutočným darom pr...
Denisa Neupauerová
0

Bedle na tanieri: Rôzne spôsoby prípravy a zaujímavé fakty o tejto chutnej hube
Objavte kúzelný svet bedlí - od zberu po tanier. Inšpirujte sa lahodnými receptami a odhaľte prekvapivé fakty o tejto kráľovnej jesenných húb.
Denisa Neupauerová
0

STOP zmäknutým uhorkám. Takto predĺžite ich životnosť!
Zistite, prečo sa uhorky rýchlo kazia a ako ich správne skladovať, aby ste si mohli dlhšie vychutnať ich čerstvosť a chrumkavosť. Tipy na predĺženie ž...
Denisa Neupauerová
0

Zachovajte čerstvosť húb až na 12 mesiacov: Účinné triky na mrazenie, sušenie a iné spôsoby
Zistite, ako správne uchovať čerstvé huby až na 12 mesiacov pomocou metód ako mrazenie, sušenie, kvasenie a uloženie v oleji. V tomto článku vám ukáže...
Denisa Neupauerová
0

Ovsené vločky sú nutričné hodnotné: Urobte si z nich krémovú kašu, zdravé cookies aj hrnčekový koláč
Ovsené vločky sú ideálne nielen na prípravu raňajkovej kaše a sladkých jedál. Upečte si z nich tiež cookies či zdravý koláč.
Michaela Krivdová
0

Cícer patrí k najzdravším strukovinám. Prečo z neho variť častejšie?
Cícer patrí k najzdravším strukovinám. A navyše je aj veľmi chutný a dá sa z neho pripraviť mnoho skvelých pokrmov. Prečo ho pridať do svojho jedálnič...
Redakcia
2