Mrkvová nátierka s cesnakom a údeným syrom (videorecept)

Nátierky, často nazývané aj pomazánky, sú proste skvelá vec. Sú výbornou voľbou na raňajky, taktiež ich možno podávať na desiatu alebo olovrant a pokojne si ich možno vychutnať s chrumkavým pečivom aj ako ľahkú večeru. Taktiež sa z nich dá pripraviť chutné občerstvenie pre návštevu alebo hostí na malej domácej oslave. Ich využitie je skutočne rozmanité a rôznorodé sú aj samotné nátierky.

Akú máte najradšej vy? Veľmi chutná je bryndzová alebo tuniaková nátierka, tiež cesnaková, avokádová, cviklová, nivová a mnohé ďalšie. Nabudúce vyskúšajte aj túto našu mrkvovú nátierku ochutenú strúčikmi cesnaku a poriadnou dávkou slaného údeného syra. Čo na ňu poviete? 

Suroviny na mrkvovú nátierku:

  • 8 až 10 mrkiev
  • 250 g údeného syra
  • 400 ml tatárskej omáčky
  • 200 g bieleho jogurtu
  • 1 cibuľa
  • 4 strúčiky cesnaku
  • soľ

Pripravte si mrkvovú nátierku podľa nášho videonávodu:

Vyskúšajte aj náš ďalší videorecept TU:

Fantastické hrnčekové palacinky zo špaldovej múky

Zdroj úvodnej foto: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

0 komentárov

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE